Καλωσόρισες στην Automotivo

Γιατί να προτιμήσετε την Αutomotivo;

Η επιλογή ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου για πολλούς είναι ένα ρίσκο. Στην Automotivo ελαχιστοποιούμε και εκμηδενίζουμε το ρίσκο αυτό, λειτουργώντας με γνώμονα την παροχή αξιόπιστων μεταχειρισμένων μέσα από απόλυτα διαφανείς λειτουργίες και τηρώντας αυστηρά κριτήρια ελέγχων στα μεταχειρισμένα που προσφέρουμε.

Κάθε αυτοκίνητο προς πώληση έχει λάβει εξονυχιστικό έλεγχο με τα αυτοκίνητά μας να έχουν περάσει έλεγχο 221 σημείων, από εξειδικευμένους τεχνικούς και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Στην Automotivo όμως δεν νοιαζόμαστε μόνο για την πώληση ενός άρτιου μεταχειρισμένου, αλλά και για την After Sales εμπειρία του οδηγού. Με 2 μονάδες σε Χαλάνδρι και Γέρακα καλύπτουμε ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα εντός του λεκανοπεδίου, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη.

Κάθε μεταχειρισμένο που αγοράζετε από την Automotivo έρχεται με:

 

 • Πιστοποίηση χιλιομέτρων. Ξέρετε από την 1η στιγμή ότι τα χιλιόμετρα του νέου σας αυτοκινήτου είναι πραγματικά.
 • Γραπτή εγγύηση ατρακάριστου. Στην Automotivo σας εγγυόμαστε ότι κάθε μεταχειρισμένο μας δεν έχει εμπλακεί σε τρακάρισμα που μπορεί να επηρεάσει την ασφάλεια και την απόδοσή του.
 • Πλήρες Book Service. Έτσι ξέρετε όλη την ιστορία του νέου σας μεταχειρισμένου.
 • Βιολογικό καθαρισμό. Πραγματοποιούμε βιολογικό καθαρισμό σε όλα μας τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σεβόμενοι την υγεία του νέου ιδιοκτήτη.
 • Πλήρες Service. Για να ξέρετε ότι το νέο σας αυτοκίνητο δεν θα χρειαστεί απολύτως τίποτα τον πρώτο καιρό.

Επιπλέον, η Automotivo για να κάνει ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία αγοράς μεταχειρισμένου προσφέρει:

 • Παράδοση σε όλη την Ελλάδα! Από την Κρήτη ως τον Έβρο, το νέο σας μεταχειρισμένο μπορεί να έρθει στην πόρτα σας!
 • Test Drive του μεταχειρισμένου που σας ενδιαφέρει
 • Χρηματοδότηση και όλους τους τρόπους πληρωμής

Τέλος, σε περίπτωση που έχετε αυτοκίνητο προς πώληση/ανταλλαγή, η Automotivo είναι δίπλα σας και σε αυτήν την περίπτωση καθώς αγοράζει άμεσα το παλιό σας αυτοκίνητο, και σας προσφέρει το νέο σας!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ

Ο στόλος μας αποτελείται από ποικιλία αυτοκινήτων, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Οι συνεργάτες μας σε Χαλάνδρι και Γέρακα είναι πάντα δίπλα σας, για να σας συμβουλεύσουν.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

Η Automotivo, με 30 χρόνια ιστορίας στον κλάδο, αποτελεί εγγύηση για το μεταχειρισμένο σας.

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με πρόσθετα προνόμια στην αγορά σας.

Η νέα εμπειρία στην αγορά μεταχειρισμένου.

Η εμπειρία Automotivo 30 Χρόνια δίπλα σας!

 • 1

  Πως ξεκινησαν ολα:

  Ο όμιλος Τρομπούκη ξεκίνησε το 1992 με την 1η δραστηριότητα του επιχειρηματία με τα αυτοκίνητα που αφορά την φανοποιία αυτοκινήτων. Αποφάσισε να γίνει αντιπρόσωπος της Peugeot το 2005 απογειώνοντας την Αutomotivo που είχε ιδρυθεί από το 1995 . Το πρώτο κατάστημα ήταν στο Μοσχάτο έπειτα ακολούθησε η ιδιόκτητη μονάδα στο Γέρακα και δεν άργησε να επεκταθεί περαιτέρω στα μεσόγεια και στη Λεωφόρο Λαυρίου. Διαθέτοντας έτσι ο όμιλος τρεις κάθετες που καλύπτουν απόλυτα κάθε ανάγκη του καταναλωτή σε σχέση με το αυτοκίνητο. Το 2014 στην καρδιά της κρίσης με επιθετική πολιτική πάρθηκε η απόφαση να τοποθετηθεί η Automotivo στην κεντρική αρτηρία της Αττικής στην Λεωφόρο Κηφισίας. Έτσι κατάφερε να είναι ο νούμερο ένα αντιπρόσωπος σε πωλήσεις της Peugeot. Στην πορεία τα μέλη της Αutomotivo με απόφαση τους έκαναν τη μετάβαση σε ένα ακόμη πολύ μεγάλο γαλλικό brand name που δεν είναι άλλο από τη renault και dacia. Έτσι συνεχίζει να έχει τα ηνία της πρωτιάς από το 2019 μέχρι και σήμερα.

 • 2

  Η εμπιστοσύνη:

  Η εμπιστοσύνη χτίστηκε με την πάροδο των χρόνων, με την αφοσίωση τόσο της διοίκησης όσο και του προσωπικού που διαθέτει η Automotivo. Εδώ και τριάντα χρόνια προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία η απορία που μπορεί να δημιουργηθεί. Το προσωπικό που στελεχώνει την εταιρεία μας διαθέτει τον επαγγελματισμό που απαιτείται χωρίς όμως αυτό να μεταφράζεται σε απροσωπια. Προσπαθούμε η εταιρεία μας παρά το μέγεθος της να βρίσκεται δίπλα σε κάθε ανάγκη του καταναλωτή έτσι ώστε εκείνος να μπορεί να κατονομάζει με το μικρό του όνομα τον ανθρωπό της automotivo που θα συνδιαλλαγεί.

 • 3

  Ο πρώτος στόχος:

  Στην Automotivo προσπαθούμε οι στόχοι να θέτονται σταδιακά έτσι ώστε να είναι απόλυτα υλοποιήσιμοι. Ο πρώτος στόχος λοιπόν ήταν να είναι το όνομα της Automotivo συνυφασμένο με την εμπιστοσύνη έτσι ώστε να μείνει στους καταναλωτες και να μην είναι μια εταιρεία που θα σβήσει στο χρόνο. Πέραν όμως του γενικού πλαίσιου ο στόχος επί του πρακτεως ήταν η πρωτιά σε όποιο brand name και να αντιπροσωπεύε η Automotivo. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι για να είσαι πρώτος πρέπει να δουλεύεις με στόχο την τελειότητα.

 • 4

  New Website launch

  Το νέο site ήρθε για να κάνει την δραστηριότητα πώλησης μεταχειρισμένων ακόμα πιο δυνατή στον ανταγωνισμό. Εδώ και χρόνια διανέμουμε ποιοτικά μεταχειρισμένα στην αγορά με το νέο μας site το κοινό που ενδιαφέρεται θα μπορεί όμως να πάρει επαρκείς πληροφορίες από το site σαν να είχε έρθει από κοντά.